Professionel rådgivning og hurtig opsætning af varmepumper

Hos Thorsen & Petersen VVS er vi specialiseret i opsætning af varmepumper, og vi har mange på lager og kan hurtigt levere og installere hos jer. Kontakt os i dag på tlf. 46 36 25 32 og hør, hvilken energikilde der passer bedst til din bolig eller virksomhed.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til opvarmning af din bolig eller virksomhed. En varmepumpe er derfor miljøvenlig, da energien fra luft eller jord udnyttes. Overførslen af energi i varmepumper fungerer ved, at et kølemiddel skiftevis fordamper og kondenserer.

Der findes tre forskellige typer varmepumper:

  • Jordvarme (væske til vand)
  • Luft-til-vand
  • Luft-til-luft
Det er vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe til din husstand eller virksomhed. Hos Thorsen & Petersen VVS er vi specialiseret i opsætning af varmepumper. Kontakt os i dag tlf. 46 36 25 32 og lad os vende, hvilke varmepumpe-løsning, der passer bedst til din bolig eller virksomhed.”

Fordele ved en varmepumpe

Som udgangspunkt kan varmepumper anvendes i alle typer bygninger. I nogle tilfælde er det muligt at halvere sin varmeregning ved at skifte sit gamle olie- eller naturgasfyr ud med en varmepumpe.

  • Mere miljøvenlig end opvarmning med olie- eller naturgasfyr
  • Et varmepumpeanlæg vil på sigt være CO2-neutralt, når strømmen udelukkende produceres af vedvarende energikilder
  • Nærmest ingen vedligeholdelse
  • Varmepumper er et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ til fjernvarme

Det er muligt at søge om tilskud til en varmepumpe enten via Bygningspuljen eller Skrotningsordningen.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Varmepumper udgør et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ til fjernvarme, ligesom der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis man udskifter sit olie- eller gasfyr med en varmepumpe.

Vi er klar med professionel rådgivning om valg af varmepumpe

Der indgår mange overvejelser i forbindelse med udskiftning af jeres nuværende energikilde med en varmepumpe. Blandt overvejelserne er placering og design af varmepumpen, så den matcher både indretningen og antal m2, der skal opvarmes samt eventuel tilslutning til et solcelleanlæg. Samtidig er det vigtigt, at løsningen kan matche eventuelle fremtidige renoveringer eller udvidelser af husstanden eller virksomheden. Vi er klar til at gennemgå overvejelserne og rådgive jer om, hvilken type varmepumpe der passer bedst til jeres behov. Kontakt os i dag på tlf. 46 36 25 32 for en dialog om, hvilke varmepumpe, der passer bedst til din bolig eller virksomhed.

Hvorfor vælge Thorsen & Petersen?

Som autoriseret VVS installatør kan Thorsen & Petersen hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe, der dækker din husstands behov.

Vi kommer gerne hjem til dig for at vurdere, hvilken varmepumpe, der passer bedst til dit hjem afhængigt af, om du har gulvvarme eller radiatorer, og hvordan dit vandforbrug ser ud. Som VE-godkendt kan vi finde en varmepumpe med den rette ydelse, så du får den varmepumpe, der passer til dit hus.

Vi sikrer hurtig levering og installering. Efter installation holder vi din varmepumpe løbende ved lige med service og tjek.

Kontakt os i dag

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.