Thorsen & Petersen VVS

Billig og miljøvenlig varme

Fjernvarme fra Thorsen & Petersen VVS

Thorsen & Petersen VVS
4.2
Based on 14 reviews
powered by Google
js_loader

Fjernvarme installation

Overvejer du at udskifte eller tilslutte din virksomhed til fjernvarmen? Fjernvarme er en omkostningseffektiv og miljøvenlig metode til opvarmning af din ejendom.

Installationen af et nyt fjernvarmeanlæg indebærer en betydelig investering, men fjernvarme bringer flere fordele med sig for dig og din virksomhed. En af de primære fordele er de besparelser, du opnår på varmeregningerne efter installationen. Desuden har et fjernvarmeanlæg en levetid på op til 30 år, hvilket giver dig mulighed for at udskyde din investering.

Derudover kræver fjernvarme minimal vedligeholdelse sammenlignet med andre opvarmningsmetoder. Dette resulterer i færre driftsproblemer i fremtiden, hvis I vælger at skifte til fjernvarme.

Med Thorsen og Petersen VVS er du sikret professionel og kompetent rådgivning samt pålidelig levering. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige rådgivning vedrørende dit eksisterende eller kommende fjernvarmeanlæg. Derfor vurderer vi altid din virksomheds eller erhvervsejendoms nuværende situation for at kunne rådgive dig bedst muligt. Vi er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, hvilket er din garanti for kvalitetssikret fjernvarmerådgivning og service.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne med fjernvarmeinstallation.

Rådgivning
om fjernvarme

Overvejer I at skifte til fjernvarme?

Der er adskillige gode grunde til at vælge fjernvarme som opvarmningskilde, hvilket giver mening af flere årsager. Nogle af de primære fordele ved at vælge fjernvarme er sikkerhed og komfort.

Vi tilbyder omfattende rådgivning gennem hele processen og fungerer som jeres sparringspartner, der assisterer jer hele vejen igennem projektet.

Vi er ikke blot en leverandør af en løsning; vi er med jer i alle faser af processen, alt efter jeres behov.

Når I søger rådgivning om fjernvarmeanlægget, udfører vi altid et grundigt hovedeftersyn af jeres fjernvarmeinstallation. Dette indebærer funktionstest, rens, kontrol, instillinger og gennemgang af anlægget for at sikre, at det er korrekt justeret og passer til jeres behov. Ved hovedeftersynet får I også rådgivning om, hvordan I selv kan optimere driften af jeres fjernvarmeanlæg.

Ønsker I rådgivning og en gennemgang af jeres fjernvarmeinstallation? Kontakt os allerede i dag for at høre mere om jeres muligheder.

Justering af jeres
fjernvamreanlæg

Hvis du mistænker, at der er fejl på dit fjernvarmeanlæg eller blot trænger det til en justering, kan det medføre, at din virksomhed eller erhvervslejemål står uden varme. Desuden kan det resultere i unødvendigt højt energiforbrug og dermed en forhøjet varmeregning. Det er derfor afgørende, at fjernvarmeanlægget er korrekt justeret.

Som en del af justering af dit fjernvarmeanlæg, udfører vi også et omfattende hovedeftersyn af jeres fjernvarmeinstallation. Her tester og gennemgår vi anlægget for at sikre, at det er korrekt justeret og passer til jeres behov. Ved hovedeftersynet vil I også modtage rådgivning om, hvordan I selv kan optimere driften af jeres fjernvarmeanlæg.

Ønsker I rådgivning, justering og gennemgang af jeres fjernvarmeinstallation? Kontakt os allerede i dag for at høre mere om jeres muligheder.

Fjernvarme
Serviceordning

Fjernvarme er en af de opvarmningsformer, der kræver mindst vedligeholdelse. Med en serviceaftale hos Thorsen & Petersen VVS sikrer du og din virksomhed, at I ikke betaler for meget for jeres varme.

Serviceaftalen inkluderer rådgivning om optimering af varmeforbruget samt løbende eftersyn af dine varmeanlæg af vores certificerede fjernvarmemontører.

Du vil få følgende fordele ved vores Serviceaftale:

  • Rådgivning og eftersyn af varmeanlægget hvert andet år i de næste seks år.
  • En rapport, der beskriver fejl og mangler på jeres fjernvarmeanlæg samt prisoverslag på udbedring.
  • Fornuftig varmeøkonomi og en grønnere virksomhedsprofil.

 

Vores første besøg, efter I har tegnet en serviceaftale, omfatter et hovedeftersyn, hvor jeres fjernvarmeanlæg bliver testet og gennemgået. Her vil I modtage rådgivning og vejledning i, hvad I selv kan gøre for at spare på energien. Samtidig undersøger vi, om der er andre forhold i ejendommen, der kan påvirke varmeanlæggets optimale funktion.

Vi følger op på hovedeftersynet med et kontroleftersyn hvert andet år i de næste seks år. Som en del af kontroleftersynet udarbejder vi en rapport, der beskriver fejl og mangler på varmeanlægget og giver jer et prisoverslag over, hvad de enkelte fejl vil koste at få udbedret af os.

Med en fjernvarmeordning hos os har du og din virksomhed tryghed for, at varmeinstallationerne i jeres lokaler fungerer optimalt.

Få en fjernvarme-serviceordning i dag ved at ringe til os på telefon 46 36 25 32 eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig!

[instagalleri]

Hvad ønsker du tilbud på?

Send os så meget information som muligt. Når vi har set de indsendte informationer igennem, vil vi kontakte dig, enten med et tilbud eller for at få mere nødvendig information.