Thorsen & Petersen VVS

Gør din ejendom energivenlig

Varmepumper FRA THORSEN & PETERSEN VVS

Thorsen & Petersen VVS
4.2
Based on 14 reviews
powered by Google
js_loader

RÅDGIVNING OM VARMEPUMPER

Der er mange faktorer at overveje, når I skal skifte jeres nuværende energikilde til en varmepumpe. Dette kan omfatte beslutninger omkring:

  • Valg af varmepumpetype, såsom jordvarme (væske til vand), luft-til-vand eller luft-til-luft.
  • Placering og design af varmepumpen for at undgå forstyrrelser for beboere, kolleger eller ansatte.
  • Identifikation af de specifikke lokaler, der skal opvarmes, og deres størrelse.

 

Som VE-godkendte kan I være sikre på, at vi vil finde en varmepumpe med den rette ydelse, der opfylder jeres virksomheds behov.

Kontakt os i dag for at høre om fordelene ved at få installeret en varmepumpe og få skræddersyet rådgivning til jeres situation.

INSTALLATION AF VARMEPUMPE

Overvejer du at skifte til varmepumpe? Vi kommer gerne ud til din ejendom for at vurdere, hvilken type varmepumpe der bedst matcher dine behov. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning om, hvilken varmepumpe der passer bedst til din situation, uanset om du har gulvvarme eller radiatorer, og vi tager hensyn til dit eksisterende varmeforbrug.

De fordele, der er forbundet med at skifte til en varmepumpe, inkluderer blandt andet:

  • Miljøvenlig opvarmning sammenlignet med olie- eller naturgasfyr.
  • CO2-neutralt på sigt, når strømmen produceres af vedvarende energikilder.
  • Minimal vedligeholdelse.

 

Thorsen & Petersen VVS sikrer hurtig levering og installation af varmepumper. Vi er specialiserede i rådgivning og opsætning af varmepumper og har derfor et bredt udvalg på lager, så du hurtigt kan få installeret din varmepumpe. Efter installationen sørger vi løbende for vedligeholdelse og service af din varmepumpe.

Kontakt os i dag på telefon 46 36 25 32 for en dialog om, hvilken varmepumpe der passer bedst til din virksomhed.

SERVICE AF VARMEPUMPE

Enhver varmepumpe kræver et regelmæssigt serviceeftersyn, uanset hvilken type der er installeret i din ejendom. Med vores serviceeftersyn af varmepumper sikrer vi, at din varmepumpe fungerer optimalt til den lavest mulige omkostning.

Ved at holde din varmepumpe ved lige med årlige serviceeftersyn forlænger du dens levetid og sikrer en højere ydeevne.

I de fleste tilfælde er det lovpligtigt at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. Dette skyldes, at varmepumpen indeholder kølemiddel, som er underlagt lovpligtige eftersyn af autoriserede fagfolk.

Service af din varmepumpe er ikke noget, du selv bør forsøge dig med, da kølemidlet, den indeholder, er en gasart. Det er derfor vigtigt at overlade service af varmepumper til professionelle som Thorsen & Petersen VVS.

Kontakt os i dag for at høre mere om fordelene ved at lade Thorsen & Petersen VVS stå for service af din varmepumpe.

[instagalleri]

Hvad ønsker du tilbud på?

Send os så meget information som muligt. Når vi har set de indsendte informationer igennem, vil vi kontakte dig, enten med et tilbud eller for at få mere nødvendig information.