Thorsen & Petersen VVS

Forlæng levetiden på varmeanlæg

Varmemester-service fra Thorsen & Petersen VVS

Thorsen & Petersen VVS
4.2
Based on 14 reviews
powered by Google
js_loader

Varmester-service

Står du i en situation hvor du ønsker en varmemester tilknyttet dit erhverv eller ejendom, eller ønsker du blot at supplere din nuværende situation? Hos Thorsen & Petersen VVS A/S tilbyder vi varmemesterservice som en årlig service til dig og din virksomhed.

Vi indgår i et samarbejde med jer og fastlægger et årligt servicebeløb, som I kan benytte efter behov. Gennem serviceforløbet gennemgår vi jeres eksisterende VVS-installationer og giver rådgivning om vedligeholdelse og forbedringer samt forslag til at reducere energiforbruget.

Med det årlige servicebeløb får I stabilitet og professionel assistance, så I undgår unødvendige problemer på det forkerte tidspunkt.

Hvorfor vælge et varmemester-servicetjek?

Når I indgår en serviceaftale med os, står vi til rådighed ved akutte situationer eller ved behov for regelmæssigt eftersyn af jeres systemer. Dette skaber tryghed for jer såvel som for jeres medarbejdere og/eller beboere. Derudover kan I altid kontakte os for professionel vurdering eller rådgivning angående energiforbruget i jeres ejendom.

Med en varmemester-serviceaftale hos os forlænger I levetiden på jeres varmeanlæg og reducerer samtidig risikoen for fejl og kolde radiatorer.

Uanset jeres behov kan vi skræddersy en løsning, hvor vores erfarne og kompetente teknikere sikrer tilsyn og kontrol med jeres varmeanlæg.

[instagalleri]

Hvad ønsker du tilbud på?

Send os så meget information som muligt. Når vi har set de indsendte informationer igennem, vil vi kontakte dig, enten med et tilbud eller for at få mere nødvendig information.