Fjernvarme – privat & erhverv 

Bor du i et område, hvor der er fjernvarme, er der oftest tilslutningspligt. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få fjernvarme i dit område? Tjek det her

Overvejer du at få installeret fjernvarme i din bolig? Med mange gode grunde til at anvende fjernvarme som opvarmningskilde giver det god mening.

Fjernvarme er nemlig en af de billigste og mest miljøvenlige opvarmningsformer. Det er en distributionsform, som bliver sendt til dit hjem fra et kraftværk i højisolerede rør, hvor det bruges til varmt vand og opvarmning. Når vandet har gjort sin opgave, bliver det sendt tilbage til kraftværket, hvor det igen bliver opvarmet.

Serviceordning på fjernvarmen

Det er aldrig sjovt stå uden varme – eller at betale for meget for noget, som man ikke bruger. Derfor har vi udarbejdet et serviceaftale koncept til både private og virksomheder.

For 35 kroner om måneden kan du få en fjernvarmeordning, hvor du får rådgivning om optimering og løbende eftersyn af dine varmeanlæg af vores certificerede fjernvarmemontører.

Det får du i en fjernvarmeordning:

  • Rådgivning & eftersyn hvert andet år de næste seks år.
  • Rapport med fejl og mangler med prisoverslag.
  • Fornuftig varmeøkonomi.

Hvordan fungerer en fjernvarmeordning?

Vores første besøg er et hovedeftersyn, hvor dit fjernvarmeanlæg bliver testet og gennemgået. Her får du vejledning i, hvad du selv kan gøre for at spare på energien. Samtidig undersøger vi, om der er andre forhold i huset, der gør det svært at opnå en fornuftig varmeøkonomi.

Fejl og mangler i dine varmeinstallationer kan være årsagen til højt varmeforbrug. Derfor følger vi op på hovedeftersynet med et kontroleftersyn hvert andet år. Som en del af leverancen modtager du en rapport med information om fejl og mangler, der bør rettes op. I rapporten vil du også kunne se, hvad de enkelte fejl vil koste at få løst.

Med en fjernvarmeordning har du tryghed for, at dine varmeinstallationer fungerer optimalt – og undgår unødige varmeregninger.

Vores professionelle team hjælper med at få styr på varmeforbruget, så du kan reducere CO2-udslippet samt opretholde en fornuftig varmeøkonomi.

Få en fjernvarme-serviceordning i dag på telefon 46 36 25 32 eller via kontaktformularen, du finder på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få serviceordning på fjernvarmen

For 35 kr. om måneden hjælper vi med at servicere dine varmeinstallationer i boligen.

Skal vi hjælpe dig med at vedligeholde dine varmeinstallationer i boligen samt rådgive om mulighederne for at energioptimering?

ja tak

Vidste du at…?

Fjernvarme er godt for miljøet. Det er det, fordi næsten alt fjernvarme (75 %) er overskudsvarme fra el-produktion – resten kommer fra affaldsforbrænding. Næsten halvdelen af varmen kommer desuden fra vedvarende energikilder som biomasse. Fjernvarmen er også fremtidssikret, fordi fjernvarmenettet også kan være transportsystem for energi fra forskellige nye og grønnere energikilder, som er på vej.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.