Thorsen & Petersen VVS

Kvalitetshåndværk

Thorsen & Petersen VVS - Din lokale Blikkenslager

Thorsen & Petersen VVS
4.2
Based on 14 reviews
powered by Google
js_loader

Tag og tagrender

Når det kommer til udskiftning af tag og tagrender på din bolig, kan du altid regne med kompetent rådgivning fra os.

Vi har betydelig erfaring med:

  • Falset tage og facade løsninger i kobber, zink og aluminium.
  • Montering af tagrender.
  • Skifer – og etanittage


Med over 25 års ekspertise i branchen er vi klar til at vejlede og realisere dit næste projekt.

Du er garanteret kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger, der tager højde for dine præferencer og behov. Vi lægger stor vægt på at bevare æstetik og design, så resultatet af vores arbejde harmonerer med din boligs arkitektoniske stil.

Kviste

En korrekt inddækning af kviste er afgørende, hvor taget møder konstruktionen.

Dette indebærer, at hvis din bolig har en kvist midt på taget, kræves der en indgribende inddækning for at sikre tæthed mellem kvisten og taget.

Vi garanterer altid kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger, der sikrer korrekt inddækning af dine boligs kviste.

Vi lægger stor vægt på at bevare æstetik og design, så resultatet af vores arbejde harmonerer med din boligs arkitektoniske stil.

Hvis du overvejer at få inddækket dine kviste, er du altid velkommen til at anmode om et uforpligtende tilbud hos os.

Facader og beklædning

Har din boligs facade eller gavl brug for en elegant og smukt udført opgradering? Ved at involvere Thorsen & Petersen VVS fra starten sikrer du, at opgaven bliver udført præcis efter dine ønsker.

Vi står til rådighed med rådgivning og udførelse af opgaven. Med vores mange forskellige løsninger kan vi sikre, at resultatet bliver som forventet.

Du kan altid regne med kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger, der tager hensyn til dine ønsker og behov. Vores fokus er at bevare æstetik og design, så resultatet matcher din boligs arkitektoniske udtryk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af din facade og beklædning.

Murkroner

Betydningen af en korrekt udført murkrone kan ikke overstreges!

Derfor anbefaler vi altid, at du søger hjælp hos en erfaren blikkenslager, når det kommer til udskiftning af en murkrone. Hos Thorsen & Petersen har vi mere end 25 års erfaring inden for blikkenslagerarbejde.

En murkrone er i bund og grund en “krone”, der placeres på f.eks. en halvmur. Kronen sikrer, at fugt ikke trænger ned i konstruktionen og forårsager skader over tid. Hos Thorsen & Petersen VVS fremstiller vi murkroner efter specialmål, så de passer perfekt til din boligs halvmur. Vi anvender alle former for tyndplade, zink, kobber samt aluminium til fremstillingen af murkroner, da det er det bedste materiale med en lang levetid.

Du er altid garanteret kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger, der tilpasses dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på at bevare æstetik og design, så resultatet af vores arbejde altid harmonerer med din boligs arkitektoniske stil.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en ny murkrone.

[instagalleri]

Vidste du at....

Hos Thorsen & Petersen VVS er alle vores blikkenslagere certificeret i Zink fra RHEINZINK.

RHEINZINK har udviklet en certificeringsordning, hvor de blandt andet tilbyder blikkenslagere et certificeringskursus.

Det er et bevis på, at vi som virksomhed er blandt de dygtigste til at arbejde med Zink. Som kunde kan du derfor altid være sikker på håndværksmæssig kvalitet og høj faglig viden indenfor Zink. Ordningen er din garanti for, at vi altid sender en blikkenslager ud til dig, som ikke bare kan sit håndværk, men som altid er opdateret på de nyeste teknikker.

Hvad ønsker du tilbud på?

Send os så meget information som muligt. Når vi har set de indsendte informationer igennem, vil vi kontakte dig, enten med et tilbud eller for at få mere nødvendig information.