Spar energi og penge

Varmepumper fra Thorsen & Petersen VVS

Thorsen & Petersen VVS
4.2
Based on 14 reviews
powered by Google
js_loader

Rådgivning
om varmepumper

Når det kommer til at skifte jeres nuværende energikilde ud med en varmepumpe, er der mange overvejelser at gøre sig. Dette kan blandt andet inkludere valget mellem forskellige typer varmepumper såsom:

  • Jordvarme (væske til vand)
  • Luft-til-vand
  • Luft-til-luft


Udover dette er det også vigtigt at tage hensyn til placeringen og designet af varmepumpen, så den både passer til boligens indretning og størrelsen på det område, der skal opvarmes. Derudover kan det være relevant at overveje tilslutning til et solcelleanlæg samt om løsningen skal være fleksibel i forhold til fremtidige renoveringer eller udvidelser af husstanden.

Hos Thorsen & Petersen VVS er vi specialiserede i at rådgive om valg af varmepumper. Vi står klar til at gå i dybden med jeres overvejelser og vejlede jer i valget af den varmepumpe, der bedst matcher jeres behov.

Som VE-godkendte kan I trygt stole på, at vi finder en varmepumpe med den rette ydelse til jeres behov og som passer til jeres hus.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvilken varmepumpe der passer bedst til jeres bolig.

Varmepumpeinstallation

Generelt kan varmepumper installeres i alle typer bygninger. I visse tilfælde er det endda muligt at reducere din varmeregning markant ved at udskifte dit ældre olie- eller naturgasfyr med en velplaceret varmepumpe.

Ønsker du at få en varmepumpe installeret i din bolig, står vi selvfølgelig klar til at besøge dig og vurdere, hvilken af de tre typer varmepumper der passer bedst til dit hjem. Vi vejleder dig i valget af den rette varmepumpe, baseret på faktorer som gulvvarme eller radiatorer og dit vandforbrug samt varmeforbrug.

Nogle af fordelene ved at skifte til en varmepumpe inkluderer:

  • Øget miljøvenlighed sammenlignet med opvarmning via olie- eller naturgasfyr.
  • Et varmepumpeanlæg vil over tid være CO2-neutralt, især når strømmen stammer fra vedvarende energikilder.
  • Varmepumper kræver minimal vedligeholdelse.


Thorsen & Petersen VVS garanterer hurtig levering og installation af din varmepumpe. Vi er specialiserede i opsætning af varmepumper og har et bredt udvalg på lager, så du hurtigt kan få installeret en i din bolig. Efter installationen sørger vi løbende for vedligeholdelse og service af din varmepumpe ved en service aftale.

Vedligeholdelse af din
varmepumpe

Uanset om det drejer sig om en luft-til-vand, luft-til-luft eller jordvarmepumpe, er det vigtigt at få foretaget et serviceeftersyn af din varmepumpe. Vores service sikrer, at din varmepumpe fungerer med minimal omkostning.

Et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe forlænger levetiden og øger ydeevnen. Vores teknikere udfører blandt andet kontrol af indstillingerne samt rensning af indvendige filtre under servicen.

I de fleste tilfælde er det lovpligtigt at få foretaget årligt serviceeftersyn af varmepumper, da de indeholder kølemiddel, som kræver lovpligtig vedligeholdelse af autoriserede fagfolk.

Med vores årlige serviceeftersyn kan du være sikker på, at din varmepumpe fungerer optimalt.

Service af din varmepumpe må ikke udføres selv, da det involverer håndtering af kølemiddel. Derfor anbefaler vi altid at overlade service af varmepumper til Thorsen & Petersen VVS.

[instagalleri]

Hvad ønsker du tilbud på?

Send os så meget information som muligt. Når vi har set de indsendte informationer igennem, vil vi kontakte dig, enten med et tilbud eller for at få mere nødvendig information.