VVS Høje Taastrup, Tune og Viby

Lokalt VVS firma - Dækker Roskilde og omegn

Få hjælp med din VVS opgave her

Hos Thorsen & Petersen VVS A/S udfører vi mange former for VVS arbejde.

Uanset om din opgave er at få skiftet en pakning i din vandhane, eller om du ønsker tilbud på et større projekt, tilbyder vi vores asisstance.

Hvad end du måttet have i tankerne er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

VVS-opgaver vi udfører:

Thorsen & Petersen VVS A/S kan hjælpe dig med alt inden for almindeligt VVS-arbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Fjernvarme

Fælles for alle fjernvarmeforsyninger er dog vigtigheden i afkølingen. der kan også der være flere eller mindre krav til de installerede komponenter i installationen samt at temperatursæt kan varigere fra forsyning til forsyning

Fjernvarme er godt for miljøet.

Det er det fordi næsten al fjernvarme (75 %) er overskudsvarme fra el-produktion, og resten kommer fra affaldsforbrænding.

Næsten halvdelen varmen kommer desuden fra vedvarende energikilder, som biomasse og det tal er stigende.

Fjernvarmen er også fremtidssikret, fordi et fjernvarmenet også kan være transportsystem for energi fra forskellige nye og grønnere energikilder.

I Roskilde leveres fjernvarmen med et temperatursæt på 70 – 40 grader. Det vil sige at den beregnet fremløbstemperatur er 70 grader og retur er 40 grader. Denne temperatur svinger dog i forhold til hvilket område af Roskilde du bor i.

Derfor taler man om en vægtet temperatur. Den vægtet temperatur gør at der ligeledes vil være forskellige krav til hvor meget du skal køle dit fjernvarmevand af med, men som udgangspunkt skal du køle fjernvarmevandet af med 30 grader (forskellen i temperatursæt 70 – 40 = 30).

Er den vægtet temperatur højere end 70 grade, så skal du køle mere end 30 grader af. Er den mindre, så skal du køle mindre en 30 grader af. Hvordan din afkøling skal være kan du b.la. se i din logbog hvis du er tilsluttet serviceordningen.

Det er vigtigt du holder øje med dette- så det ikke stikker af. Det altid kedeligt at få ekstra regninger.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Din sikkerhed for den bedste kvalitet