Bliv blikkenslager- og VVS-montørlærling i Roskilde

Hos Thorsen & Petersen VVS føler vi et stort ansvar for at bidrage til uddannelsen af fremtidens VVS montører og blikkenslagere.

Det er vigtigt at oplære lærlinge, så der kommer nye folk i branchen – og så der altid er kompetente og dygtige profiler inden for faget.

Gennem tiden har vi uddannet utallige lærlinge, der hos os får mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige typer af opgaver, så de lærer mest muligt, mens de er i lære.

Vi ser det både som en pligt, samtidig med vi er ekstremt beæret over at have muligheden for at uddanne nye folk til faget. Går du derfor med en drøm om at blive VVS montør, så kontakt os i dag og hør mere om mulighederne hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se hvad Kasper Moldrup Nielsen fik ud af at være i lære hos os i videoen nedenfor.

Mangler du en læreplads?

Vi søger hele tiden de rette kompetencer til vores firma.

Derfor er vi altid åbne for uopfordrede ansøgninger.

Søg her

“Det bedste hos Thorsen & Petersen VVS er, at man som lærling bliver stillet nogle interessante opgaver og har nogle gode kolleger, der kan hjælpe, hvis man får brug for det.”

– Silas Tvis Rasmussen, blikkenslagersvend

Hos Thorsen & Petersen VVS er det utrolig inspirerende og lærerigt at være lærling. Svendene gider at lære fra sig og man får lov til at have noget i hænderne – det er den måde jeg lærer bedst på.”

– Kasper Moldrup Nielsen, udlært svend indenfor VVS- og energispecialist

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.