Få lavet et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Fjernvarmeservice af certificeret servicemontør i Roskilde og omegn

Få mere ud af dit fjernvarmeanlæg med et serviceeftersyn

Få energirådgivning og løbende eftersyn af dit varmeanlæg for kun 35 Kroner om måneden.

Vi giver også gode råd om hvordan du kan spare på din varmeregning og få bedre afkøling.

Få en af vores certificeret fjernvarme montører til at gennegå dit anlæg- det er dyrt, hvis det stikker af.

Vi samarbejder med Roskilde forsyning (FORS) om at udfører fjenvarmeservice.

Hvis du tilmelder dig service ordningen kommer vi og udfører service eftersyn hvert 2. År de næste 6 år.

I alt laver vi 4 eftersyn i perioden.

Det første besøg er et hovedeftersyn, hvor dit fjernvarmeanlæg bliver testet og gennemgået. Her får du også vejledning i, hvad du selv kan gøre for at spare på energien og vi undersøger samtidig, om der er andre forhold i huset, der gør det svært for dig at opnå en fornuftig varmeøkonomi.

Fejl og mangler i din varmeinstallation kan være årsag til et højt varmeforbrug. Derfor følger vi hovedeftersynet op med kontroleftersyn hvert andet år, hvor dit anlæg bliver justeret, så det kører optimalt.

Du får en rapport, hvor det er beskrevet hvis der er fejl og mangler, der bør rettes op. I rapporten vil du også kunne se hvad de enkelte fejl koster at rette op.

Himmelev

Fjernvarmen kommer til Himmelev i løbet af 2016, så du også kan få nem, billig og miljørigtig varme i lang tid fremover.

Det er frivilligt at koble sig på fjernvarmen og derfor spurgte FORS i efteråret 2015 kunderne om de ville have fjernvarme eller ej.

FORS har brugt svarene til at prioriterer fjernvarmeudvidelsen. Det betyder at FORS lægger fjernvarmen i etaper og løbende giver besked til kunderne, hvornår de har mulighed for at koble sig på.

Har du allerede valgt at koble dig på fjernvarmen, eller går du bare og overvejer det, så ring til os og få et uforpligtende tilbud fra os på at konverterer din ejendom.

Kontakt os uforpligtende på telefon 46362532 eller ved at udfylde kontaktformularen her på websitet, hvis du gerne vil have lavet et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-opgaver vi udfører:

Thorsen & Petersen VVS A/S kan hjælpe dig med alt inden for almindeligt VVS-arbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Din sikkerhed for den bedste kvalitet