FACILITY SERVICE – FOKUS PÅ UDVIKLING AF KONCEPTER OG LØSNINGER

Inden for erhvervsområdet og boligselskaber er det tydeligt, at der er behov for løbende facility service samt management og tværgående koordinering mellem forskellige tekniske installationer.

For at højne serviceniveauet og vores rådgivning har vi derfor hos Thorsen & Petersen VVS etableret et forretningsområde, hvor fokus ligger på udvikling af koncepter og løsninger til private og offentlige virksomheder samt boligselskaber. For at aflaste kundernes koordinerende funktion og sikre optimal udrulning i forbindelse med løbende renovering og nybygning eller service og vedligehold, påtager vi os hos Thorsen & Petersen VVS denne rolle.

Primært fokuserer vores Facility Service afdeling på strukturering af kontrakter, serviceaftaler, vedligehold af installationer og rådgivning til kunderne.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål? Kontakt os på telefon 46 36 25 32 eller udfyld kontaktformularen her:

Varmemesterservice – stort og lille

Hos Thorsen & Petersen VVS A/S tilbyder vi varmemesterservice til ejendomme, som ikke har en varmemester tilknyttet – eller som ønsker et supplement.

Der er mange fordele ved at tegne en årlig serviceaftale, hvor vi sammen med jer fastsætter et udbedringsbeløb, som kan benyttes årligt. Vi gennemgår jeres VVS-installationer og rådgiver om vedligeholdelse og forbedringer, samt hvad I kan gøre for at mindske energiforbruget.

Med et årligt udbedringsbeløb undgår I unødvendige forstyrrelser i tide og utide – og får stabilitet og en altid professionel service.

Hvorfor vælge et varmemesterservicetjek?

Når I tegner en serviceaftale med os, står vi til rådighed ved akutte sager, eller hvis jeres systemer kræver eftersyn. Det skaber tryghed for jer samt for medarbejdere og/eller beboere. Samtidig kan I altid kontakte os, hvis I har brug for en professionel vurdering eller rådgivning omkring energiforbruget i ejendommen. Med en varmemesterserviceaftale forlænger I derved levetiden på jeres varmeanlæg, ligesom I mindsker risikoen for fejl og kolde radiatorer.

Uanset jeres behov kan vi sammensætte en løsning, hvor vores professionelle og kompetente teknikere sikrer opsyn og kontrol med jeres varmeanlæg.

I vores brochure, som du kan downloade nedenfor, kan du få mere info og se priser på vores varmemesterservicetjek.

Kontakt os
Download brochure om Facility Service

Energioptimering i fokus

Vi har det overordnede ansvar for serviceaftaler samt rådgivning om optimering og vedligeholdelse, så vores kunder får de bedste løsninger.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.